VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:
.
1.1. A Victoria Regia Internet áruházában mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A Victoria Regia Internet áruházában csak regisztrált vevők vásárolhatnak. A regisztráció az első vásárlás alkalmával történik. Garantáljuk, hogy a regisztráláskor megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, az adatok kizárólag a Victoria Regia Vízinövény Kertészet vevői adatbázisába kerülnek, azokat semmilyen formában harmadik fél részére nem adjuk tovább.

2. REGISZTRÁCIÓ (a regisztrációról bővebben)

2.1. Amennyiben a vásárló a Victoria Regia Internet áruházában nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.
2.2. Bármelyik jelentkezési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítunk, és a Victoria Regia Vízinövény Kertészet semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

3. GARANCIA, SZAVATOSSÁG, TERMÉKLEÍRÁSOK:

3.1. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is
3.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
3.3. A Victoria Regia Internet áruházban kizárólag saját termékek kerülnek értékesítésre.

.
4. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

4.1. A Victoria Regia Internet áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
4.2. A Victoria Regia Internet áruházban a rendelést minden héten hétfő estig (18 óráig) kell leadni, mert a postázás szerdán történik. A hétfő estig le nem adott rendelést csak a következő heti szállítással tudjuk küldeni.
4.3. A megrendelt termékek szállítása postai utánvéttel történik, a szállítási költséget (postaköltséget) a vásárló fizeti.
4.4. A szállítási költség a szállítás helyétõl függõen változhat. A szállítási költségek megállapításához a Magyar Posta Rt szolgáltatási árait vesszük figyelembe.

4.5. A vevő köteles az átvételkor a csomagot tételesen ellenőrizni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
4.6. Amennyiben a vevő a kiszállítást nem a számlázási címre kéri, azt a megrendeléskor kell közölni.


5. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

5.1 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét e-mailen jelezheti kedd estig. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
5.2. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szállítás megtörténte után.

 
6. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

6.1. A Victoria Regia Internet áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
6.2. A Victoria Regia Internet áruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

6.3. A Victoria Regia Internet áruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a A Victoria Regia Internet áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
6.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
6.5. Egyedül a vásárló felelős a Victoria Regia Internet áruházban való kapcsolódásáért és a Victoria Regia Internet áruházban való vásárlásért.
6.6. A Victoria Regia Internet áruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
6.7. A Victoria Regia Internet áruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Victoria Regia Internet áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.
6.8. A Victoria Regia Internet áruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Victoria Regia Internet áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Victoria Regia Internet áruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.
6.9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a A Victoria Regia Internet áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
6.10. A Victoria Regia Internet áruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Victoria Regia Internet áruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
6.11. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Victoria Regia Internet áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 
7. SZEMÉLYES ADATOK
 
7.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
7.2. A Victoria Regia Internet áruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Victoria Regia Internet áruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
7.3. Külön rendelkezés hiányában a Victoria Regia Internet áruház a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.

 

Köszönjük figyelmét, észrevételeivel, kérdéseivel forduljon hozzánk a 22/718-006-os telefonszámon, ill. az info@victoriaregia.eu e-mail-címen. Eredményes együttműködést kívánunk!

 
főoldal tavirózsák tavi növények akváriumi növények referenciáink elérhetőség
Üdvözöljük a Victoria Regia vízinövény kertészet weboldalán Victoria Regia Tavirózsa
Keressen termékeink között
 
Keresett termék:
Keresett szín:
Növény fajta:
Vízmélység:
Helyigény:
  Keresés 
 
   Bevásárlókosár  
 
Önnek jelenleg üres a bevásárlókosara.
Vásárlási Feltételek
 
  BELÉPÉS  
 
felhasználó:
    OK    
 jelszó:
 
  Új felhasználó? Regisztrálja magát itt!  
  Iratkozzon fel hírlevelünkre  
 
email cím:
    OK    
 
  Hírek, újdonságok, tanácsok  
 

2010.03.30.
Virágzó tavirózsa
Virágzó tavirózsa immáron a boldog tulajdonossal
» Bővebben
2020.04.15.
NYITVATARTÁS

» Bővebben
Archívum

 
  AKCIÓK  
 

Összes akciós termék keresése

 

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t.
Viszonteladóknak kedvezményeket biztosítunk. Kérje emailben nagykereskedelmi árlistánkat!
 
E-mail: info@victoriaregia.eu, Tel: +36-22-718 006,Fax: +36-22-718 007, Mobil: +36-30-9376 716
© Copyright 2006 Victoria Regia vízinövény kertészet